Alt om hvepse

Få et uforpligtende tilbud

  Billighveps.dk administrerer hvepsebekæmpelse på Sjælland.

  Professionel skadedyrsbekæmper af hvepse

  Oplever du hvepseproblemer ved din bopæl? Generer hvepsene din dejlige sommerdag? Hos billighveps.dk er vi din professionelle skadedyrsbekæmper af hvepse.
   
  Vi er en del af Citytox skadedyrsbekæmpelse, som er eksperter i bekæmpelse af skadedyr lige fra væggelus, myrer, hvepse og mange andre skadedyr og insekter. Derfor kan du trygt stole på, at vores uddannede skadedyrsbekæmper har en masse erfaring med at bekæmpe hvepse og gedehams.
   
  Du kan læse alt om hvepse længere nede på siden

  En tryg og effektiv bekæmpelse af hvepse

  Hos Billighveps har vi altid fokus på din tryghed og tilfredshed. Vi bekæmper dine hvepseproblemer i din bopæl, til vi er sikre på, at du fredeligt og uden bekymring kan begå dig i din have.
   
  Af den grund har vi løbende fokus på efteruddannelse af vores skadedyrsbekæmper af hvepse. Det gør at vi til enhver tid, kan tilbyde dig den bedste og mest effektive hvepsebekæmpelse på dine hvepseproblemer. Desuden medfører efteruddannelsen, at vi gør brug af de bedste og mest effektive udstyr på markedet. Det betyder, at du roligt kan stole på, at vi effektivt bekæmper dine hvepseproblemer.
   
  Uanset dine udfordringer med hvepse, er vi altid klar til at hjælpe dig.

  Processen på din hvepsebekæmpelse

  For at bekæmpe dine hvepseproblemer, har vi udformet en 5 steps proces. Processen er med til at sikre os, vi kan bekæmpe dine hvepseproblemer på den mest effektive måde.
   
  1. Dialog og kommunikation på dine problemer
  2. Vurder om analyser om det er hvepse, vi taler om
  3. Find årsagen til hvepseproblemet, eksempelvis om det er grundet en hvepsebo i din bopæl
  4. Skadedyrsbekæmpelse af hvepse
  5. Garanti mod hvepsebo resten af sæsonen på din bopæl
   
  Vi har hos Billighveps konstant fokus på at have en god dialog og kommunikation med dig som kunde. God dialog og kommunikation mener vi, er nøglen til, at vi kan tilbyde dig den bedste og mest effektive hvepsebekæmpelse på dine hvepseproblemer. Oven i købet fører en god dialog og kommunikation til det bedste slutresultat for dig, da vores arbejde bliver udført i overensstemmelse med dine ønsker og behov.
  Tidligere
  Næste

  Hveps er sociale dyr ligesom myrer og bier, da de passer deres afkom og bor sammen.

  Vi er din lokale skadedyrsbekæmper af hvepse

  Med en lokation i hjertet af Nordre Ringvej motorvej og Motorring 3 motorvej, har det med stor fordel givet os den bedste placering for at være din lokale skadedyrsbekæmper af hvepse. Uanset om du har behov for en skadedyrsbekæmper i København, Nordsjælland eller andre steder på Sjælland, vil vi maks være 2 timers kørsel væk fra dig. Alle vores skadedyrsbekæmper er specielister i at bekæmpe dine problemer med hvepsene. Har du for eksempel problemer med hvepsebo i din garage, udendørsmøbler eller et helt tredje sted, så er vi her for dig – For vi er din lokale skadedyrsbekæmper af hvepse.
   
  Kontakt os i dag på telefon: 81 12 19 09 og få et uforpligtende tilbud på din hvepsebekæmpelse.

  Garantiordning på din skadedyrsbekæmpelse af hvepse

  Skulle hvepsene imod forventning vende tilbage til din bopæl, vil der gives fuld garanti. Er du derfor ikke tilfreds med resultatet? Eller føler du, at du stadigvæk ikke kan begå dig i din have fredelidt og uden bekymringer? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon: 81 12 19 09 eller sende en mail til os på info@billighveps.dk.

  Der findes 7 arter af gedehams i Danmark

  Du kan læse alt om hvepse her

  De mest almindelige er Almindelig Gedehams også kaldet hveps og Skovgedehams.

  Hveps bygger deres bo af papir, som de fremstiller af afgnavet træ. Når hvepsen afgnaver træet med kindbakkerne blandes det med hvepsens spyt og således fremstiller hvepsen papirmassen til hvepseboet. Boet er omtrent kuglerundt, med indflyvningshul forneden og består af flere lag papir.
  Det er den overlevende dronning, der alene begynder byggeriet om foråret. Hun står også for opfodringen af de første larver, men overlader gradvis arbejdet til arbejderhvepsene efterhånden som antallet stiger. På den måde bliver hvepseboet større og koncentrationen af hveps stiger, henover sommeren.

  Hveps lever af mange forskellige ting; syltetøj, råddent kød, andre dyr og nektar. Sommeren igennem, hvor de skal fodre deres larver, er de hovedsageligt rovdyr, mens de i sensommeren kan slå sig på søde sager som blommer og syltetøj. Det er på den årstid, de kan være generende ved det udendørs kaffebord. Hveps må ikke forveksles med honningbier, der aldrig ses i den rolle.

  Hveps, med undtagelse af dronningen, lever kun i det år de er født.
  I sensommeren udklækkes unge dronninger, der parrer sig før de finder et skjulested, hvor de går i dvale og overvintrer til næste forår. De øvrige hveps i boet går til grunde. I den periode kan de være aggressive.
  Hveps kan stikke som forsvar. Stikkebrodden er glat, så hvepsen kan trække den ud efter stikket. Hvepsen kan derfor, i modsætning til honningbien, overleve efter at have stukket. Hvepsens stik anses normalt for at være mere smertefuldt end biens.
  Hvepsen anses oftest som et skadedyr, da mennesket bliver generet af dem i deres søgen efter mad eller bolig. Hvepsen er dog en effektiv jæger og holder bestanden af andre skadedyr kraftigt nede, eksempelvis kållarver.

  Tidligere
  Næste

  Den typiske arbejderhveps bliver cirka uger 4 gammel. De bruger deres første 2 uger af deres levetid på at indsamle føde. Hvepsens sidste uge bruges på forsvar af hvepseboet.

  Anmeldelser

  Kunderne er glade og tilfredse – se vores flotte anmeldelser på Trustpilot

  Super venlig og hurtig betjening

  Super venlig og hurtig betjening! Opgaven blev løst dagen efter opringningen og til den aftalte pris - kan bestemt anbefale billighveps.dk
  Jane
  via Trustpilot

  Hurtig og effektiv behandling af et hvepsebo

  Hurtig og effektiv behandling af et hvepsebo. Klart at anbefale - og god pris.
  Maya
  via Trustpilot

  Hurtigt og til god pris

  Inden for 2 timer efter at have talt med sød telefondame var opgaven udført og jeg havde betalt. Det kan vist ikke gøres hurtigere. Og det vigtigste - Hvepsene er væk
  A Poulsen
  via Trustpilot