Fjernelse af hvepsebo

Få et uforpligtende tilbud

  Billighveps.dk administrerer hvepsebekæmpelse på Sjælland.

  Fjernelse af hvepsebo

  Et hvepsebo og dets indbyggere kan være yderst generende gæster i og omkring huset. Hvepsestik gør ondt, og man kan nemt blive nervøs for at børnene, eller én selv, skal træde i et hvepsebo eller blive stukket. Det er derfor vigtigt af få boet fjernet. Hos Billighveps hjælper vi med fjernelse af hvepsebo, så du bliver fri for at bekymre dig om hvepsestik. 

  Fjernelse af hvepsebo - pris

  Hvad koster fjernelse af hvepsebo? Hos Billighveps vil vi være branchens billigste skadedyrsbekæmpere til hvepse, så vi tager 720 kr. (ekskl.moms) for at fjerne et bo. Hvis du har flere bo, tager vi 360 kr. (ekskl. moms) pr. ekstra hvepsebo. 

  Prisgaranti

  Som sagt vil vi være branchens billigste hvepsebekæmpere – og det mener vi. Så derfor lover vi at støder du på en bedre pris et andet sted, jamen så ringer du til os, og så gør vi det bare 5 % billigere. Sådan – det er enkelt. Vi vil gerne kendes som Danmarks billigste skadedyrsbekæmpere, når det angår hvepse bekæmpelse. 

  Garanti for hvepsefrit hjem

  Udover prisgaranti yder vi også en anden garanti. Vi garanterer nemlig at hvepsene er væk efter vi har været ude hos dig. Er de ikke det – jamen så kommer vi bare igen. Og det er uden beregning for dig. Vi er både billigst og kvalitetssikre. Og dermed kan du som kunde hos os være sikker på problemet med hvepseboet bliver løst.

  Vi fjerner hvepsebo overalt i huset

  Hvepsebo hænger gerne lidt beskyttet, men kan så vidt muligt etableres overalt. Oplever du gentagne gange hvepse sværme omkring huset, er der formentlig et hvepsebo i nærheden. Læg mærke til hvor de flyver hen, for at prøve at lokalisere boet. De findes typisk i huller i græsplæner, under et udhængstag, under loftet i garagen, i kompostbunker, buske eller fuglehuse.

   

  Billighveps fjerne hvepsebo alle steder – også de svært fremkommelige. Finder du et bo, så kontakt os da og beskriv hvor det er. Så bekæmper vi det, og sender dig et billede på telefonen, når vi er færdige. 

  Fjernelse af hvepsebo på hele Sjælland - vi fjerner især mange hvepsebo i Nordsjælland og København

  Billighveps har sit omdrejningspunkt i Herlev, men vi bekæmper faktisk hveps på hele Sjælland. Bor du i et hus på Sjælland med hvepseproblemer, eller har du et sommerhus hvor hvepsene sværmer? Så kan vi hjælpe dig hurtigt. 

  Prisen er den samme ligegyldigt hvor du bor – altså 720 kr (ekskl. moms). Vi har ingen skjulte ekstraregninger, så du bliver ikke ubehageligt overrasket når du handler med os.  

  Tidligere
  Næste

  Hveps er sociale dyr ligesom myrer og bier, da de passer deres afkom og bor sammen.

  Kontakt os og få bekæmpet hvepsene hurtigt, effektivt og prisvenligt

  Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig. Vi kan samtidig rådgive dig i forhold til dit problem med hvepse eller gedehamse. Ring på 81 12 19 09 og vi kan hjælpe dig. 

  Du kan også udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig, og gøre vores for at føje dig til rækken af tilfredse kunder. 

  Det praktiske - vi gør det nemt at få fjernet hvepseboet

  Du ringer eller skriver og så laver vi en aftale. Vi sender en SMS en halv time før vi er der, og når vi ankommer, lokaliserer vi boet på baggrund af din beskrivelse. Vi fjerner det, og du modtager et billede på din telefon, når vi er færdige. Betaling sker via MobilePay. 

  1. Book en skadyrsbekæmper til hvepsebo, og beskriv hvor boet er.
  2. Vi kommer og fjerner hvepseboet effektivt.
  3. Du modtager et billede på din telefon, hvor boet nu er væk, og betaler via Mobilepay.

  Det behøves ikke være svært at få hjælp af en skadedyrsbekæmper – du behøves faktisk ikke engang være hjemme. Er boet tilgængeligt udefra bekæmper vi det, mens du er på arbejde. 

  Værd at vide om hvepsebo

  Et hvepsebo grundlægges om foråret af hvepsedronningen. Hun vælger et godt, trygt sted at oprette boet. Derefter opbygger hun det første lille hvepsebo, der i starten ikke er større end en valnød eller en golfkugle. Boet laves af en slags papirmateriale, der fremstilles ved at afgnavet træ blandes med spyt. Således startes hvepseboet, mens dronningen samtidig skal passe på årets første yngel, indtil voksne hvepse udklækkes. 

   

  Efterfølgende kommer der flere og flere hvepse til og hjælper med opbygningen af boet. Både hunner og hanner, og sådan vokser hvepseboet støt henover sommermånederne – både antallet af beboere samt størrelsen på boet. Dronningen får løbende larver, og de skal fodres. De får typisk insekter, der er tygget af de andre hvepse først, og således er arbejder hvepsene, på dette tidspunkt, rovdyr. 

   

  Hvepseboet vokser kraftigt og stabilt over sommeren og kan på sit højeste være på størrelse med en stor vandmelon, og kan rumme 5-10.000 hvepse, heriblandt flere dronninger, larver og arbejder hvepse. Arbejder hvepsene, flyver frem og tilbage til boet for at skaffe mad til larverne, og hannerne parrer sig med dronningerne. 

   

  Hen mod sensommeren vender udviklingen. Mange af larverne er nu klækket, og man vil nu opleve at flere og flere af hvepsene dør efterhånden. Hvepsene kæmper for deres overlevelse og spiser nu mere søde ting. Det er på sensommeren af man ofte oplever hvepsene både dvaske og aggressive, og de vil f.eks. kredse om syltetøj, frugt osv., der kan stå på ens havebord. Hvepsene virker påtrængende og insisterende på os mennesker på denne årstid. Det er samtidig hér de sidste dronninger klækkes og parrer sig.

   

  Om efteråret er hvepseboet forladt, og alle hveps, undtagen dronningerne, er nu døde. Således lever arbejder hveps ikke engang et år. Dronningerne søger i hi over vinteren, og vågner først op i april/maj måned året efter og historien gentager sig. 

  Et hvepsebo vokser umådeligt hurtigt om foråret og sommeren. De mange arbejder hveps kredser rundt om huset og hvepseboet i forårs, sommer og sensommermånederne. Da hvepsebo vokser så hurtigt, er det smart at fjerne dem, inden de bliver for store og inden hvepsene bliver aggressive. Så har du tegn på hvepse omkring dit hus, prøv at lokalisere et evt. hvepsebo og ring til os – Så hjælper vi. Jo før, jo bedre. 

   

  Sidst på sommeren er hvepsene ved at dø, og de begynder at spise det vi spiser. Derfor er de sløve og aggressive, og kan være enormt generende, da de kredser om vores mad, hænder og munde. Især bliver børn meget bange for dem, og er ikke gode til at håndtere dem. Det kan gøre det lidt svært at nyde de sidste solstråler i hjemmet eller sommerhuset. Hvepsenes aggressivitet kan medføre stik der gør meget ondt og kan medføre allergiske reaktioner. Skynd dig at få hvepsene fjernet, så du ikke skal bekymre dig om dem. 

  Hvepse, der føler deres bo er truet, reagerer aggressivt. De vil stikke den første de kommer i nærheden af. Hvepsestik gør meget ondt, mere end bistik faktisk. Man skal derfor bruge ordentlig beskyttelse når man fjerner et hvepsebo, og det er derfor man skal have en fagmand til det. 

  I visse tilfælde kan folk være allergiske overfor hvepse stik. Allergien kan medføre kraftige gener som åndedrætsbesvær, kraftig hævelse og det der er værre. Det er derfor vi hos Billighveps rådgiver til at få fjernet boet af en fagmand, der har det rigtige beskyttelsesudstyr. 

  En gedehams er egentlig bare en stor hveps. Dog bygger gedehamse deres bo senere på sæsonen. Hos Billighveps kan vi også hjælpe dig med at fjerne gedehamse. Kontakt os derfor hvis det er disse problemer du er løbet ind i. Vi vil gerne hjælpe dig.